Öğrenci Kimlik, Banka Kartı Dağıtımı

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize E-KAMPÜS sisteminde kullanacakları öğrenci ve banka kartı 30.09.2019 ile 04.10.2019 tarihleri arasında aşağıda belirtilen yerlerde dağıtımı yapılacaktır.

Kartınızı almak için lütfen kimlik kartı fotokopiniz ile birlikte ilgili yere başvurunuz.

Kart kayıt ve dağıtım yerleri

1- Fen Edebiyat A Blok Öğrenci Giriş Alanı (Fen Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Yüksek Lisans yapan öğrenci kartları)

2-Meslek Yüksekokulları Binası Zemin Kat ( Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine ait kartlar.

3- Genç MYO Giriş Zemin Kat

4- Solhan SHMYO Giriş Zemin Kat